Enter your keyword

Erbjudanden

HÄR HITTAR DU VÅRA ERBJUDANDEN

Vi vill erbjuda dig som patient något extra, och därför har vi samlat ihop dessa erbjudanden för att addera ett mervärde till din upplevelse. Utforska vårt sortiment av specialerbjudanden nedan och upptäck möjligheten att spara samtidigt som du får tillgång till exklusiva produkter och tjänster. [Denna sida uppdateras regelbundet]

Massagekudde - Flowpillow Heat

För dig som lever aktivt och inte har tid för vare sig smärta eller kompromisser. Flowpillow Heat är din go-to för snabb och effektiv muskelåterhämtning, allt i en snygg och smart design.

 

  • Kompletterande återhämtning
  • Kan behandlar hela kroppen
  • Innovativ teknologi

 

Pris: 1 000 kr (33% rabatt mot ursprungligt pris, 1 490 kr)

Produkten kan köpas på klinik Drottninggatan men även skickas mot fraktkostnad. Om du vill köpa/hämta upp massagekudden på en annan klinik (inte Drottninggatan) måste du kontakta oss. För kontakt, vänligen mejla oss på privatvard@helakroppen.se.

Välgörande massage 5 ggr

 

Dagens arbetsmiljö kan vara stressig och krävande, och vi tror på att främja en sund balans mellan arbete och hälsa. Våra erfarna och certifierade massageterapeuter erbjuder skräddarsydda massagebehandlingar som kan anpassas efter dina individuella behov och schema.

Erbjudandet gäller för massage i 25 minuter och totalt antal behandlingar är 5 stycken. Du köper ett klippkort på en av vår kliniker eller mejlar till anders.jansten@helakroppen.se för att få en faktura.

Pris: 2 240 kr ( ca 10% rabatt mot ursprungligt pris)

(Du kan använda ditt friskvårdsbidrag för denna tjänst)

Tips! Kom ihåg att anmäla dig till vårt nyhetsbrev

Är du inte anmäld till vårt nyhetsbrev? Då borde du anmäla dig redan idag! I nyhetsbrevet får du tips, inspiration samt ta del av speciella erbjudanden.

Klicka här för att anmäla dig.

(Du behöver inte oroa dig, vi skickar inte ut mejl för ofta)

Aktuellt från Hela Kroppen

Ont i ryggen?
Handledsbesvär?
Vristproblem?
Muskelbristning?
Axelproblem?
Smärta i nacken?

Beställ massagekudde här!

Fyll i formuläret för att beställa en eller flera massagekuddar. Om du väljer hemleverans tillkommer frakt.

Massagekudden går också att hämta ut på våra kliniker. Vid upphämtning sker betalning på plats, vid hemleverans medföljer en faktura med 30 dagars betalningsvillkor.