Ange ditt sökord

BOKA BEHANDLING

Notera gärna att vi har mycket fokus på undersökning, bedömning och dokumentation vid nybesök för att kunna gå vidare med ett bra och väl genomtänkt behandlingsupplägg.

Återbesök bokas i receptionen på klinikerna. Telefonkonsultation eller videosamtal måste bokas via telefonnumren här nedan.

Primärvårds­- rehabilitering

Ett besök eller första bedömning kostar enligt Regionens taxa då vi är ansluta till Region Stockholm. Det innebär för dig som patient en kostnad på 275 kronor eller högkostnadsskydd. Behandlingar du kan boka är: naprapati, kiropraktik, fysioterapeut, dietist, arbetsterapeut, hemrehabilitering eller digital vård. Vänligen notera att vi debiterar en avgift på 400 kr för uteblivet besök eller avbokning senare än 24 timmar innan bokad tid.

Specialiserad fysioterapi

Ett besök eller första bedömning kostar enligt Regionens taxa då vi är ansluta till Region Stockholm. Det innebär för dig som patient en kostnad på 275 kronor eller högkostnadsskydd. Specialiserad fysioterapi innebär behandling av fysioterapeut med kompetens inom specialistområde. Vänligen notera att vi debiterar en avgift på 400 kr för uteblivet besök eller avbokning senare än 24 timmar innan bokad tid.