Ange ditt sökord

BOKA VÅRD

Notera gärna att vi har mycket fokus på undersökning, bedömning och dokumentation vid nybesök för att kunna gå vidare med ett bra och väl genomtänkt behandlingsupplägg. Återbesök bokas i receptionen på klinikerna. Telefonkonsultation eller videosamtal måste bokas via telefonnumren här nedan.

Primärvårds­- rehabilitering

Ett besök eller första bedömning kostar enligt Regionens taxa då vi är ansluta till Region Stockholm. Det innebär för dig som patient en kostnad på 275 kronor eller högkostnadsskydd. Behandlingar du kan boka är: naprapati, kiropraktik, fysioterapeut, dietist, arbetsterapeut, hemrehabilitering eller digital vård. Vänligen notera att vi debiterar en avgift på 400 kr för uteblivet besök eller avbokning senare än 24 timmar innan bokad tid.

Specialiserad fysioterapi

Ett besök eller första bedömning kostar enligt Regionens taxa då vi är ansluta till Region Stockholm. Det innebär för dig som patient en kostnad på 275 kronor eller högkostnadsskydd. Specialiserad fysioterapi innebär behandling av fysioterapeut med kompetens inom specialistområde. Vänligen notera att vi debiterar en avgift på 400 kr för uteblivet besök eller avbokning senare än 24 timmar innan bokad tid.

AVBOKNING

Du måste omboka eller avboka din tid senast 24 timmar innan ditt bokade besök. 

Du måste omboka eller avboka din tid senast 24 timmar innan ditt bokade besök. Om du inte kommer till ditt bokade besök får du betala 400 kronor. Även du som är målsman för barn och ungdomar under 18 år, du som är äldre än 85 år samt om du har högkostnadsskydd, får betala avgiften om du inte har ett giltigt skäl.

Så gör du för att boka, omboka eller avboka en tid:

Genom att logga in på 1177.se kan du göra dina vårdärenden. Du kan till exempel boka, omboka eller avboka en tid. I vissa fall kan du behöva ringa oss, se under varje klinik för att hitta rätt telefonnummer.