Enter your keyword

Samarbetspartners

VI ÄR EN LÄNK I EN MYCKET STARK KEDJA

Vår övertygelse är att patienter får bättre hjälp och blir nöjdare om vårdgivare samarbetar. Vårdgivare lär sig av andra vårdgivare och arbetet blir lite roligare. Samhället tjänar på att patienter får effektiv och rätt hjälp för det specifika tillståndet.

Agila

Agila är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Agila bemannar landsting, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet är vårt viktigaste ledord och det genomsyrar verksamheten. För oss innebär kvalitet att inte stanna upp och bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det.

Aktiv Medicin

Är ett samarbete mellan Dr Göran Skog med kollegor och Hela Kroppen. Aktiv Medicin har flera olika former av behandling och rehabiliteringsalternativ för patienter. Verksamheten bygger på evidensbaserad kunskap. Alla ortopedläkare är specialister inom sina respektive områden och följer noggrant med i den senaste kliniska forskningen. Samarbetar med de flesta försäkringsbolagen, tar även emot privatpatienter.

GHP Specialty Care

Alla GHP:s kliniker fokuserar på problem hos en enskild patientgrupp såsom till exempel skador i rörelseorganen, mag- och tarmåkommor eller ryggproblem. Det innebär att alla som arbetar i verksamheterna är experter på de problem som deras patientgrupp har. Detta arbetssätt gör att varje klinik har väldigt stor erfarenhet inom respektive specialitet vilket medför stor yrkesskicklighet och hög patientsäkerhet.

HealthyLane

Certicos digitala hälsoplattform HealthyLane ingår bland annat sjuk- och friskanmälan som öppnar möjligheten för arbetsgivare att arbeta förebyggande och hälsofrämjande då tjänsten indikerar tidiga signaler på ohälsa i organisationen. Genom verktyget hälsoanalys kan företaget identifiera vilka ohälsoområden som finns och via Accessen finns tillgång till specialistläkare online, genom chatt eller fysiskt besök.

Vasastans
Vårdcentral

Vårdcentral med målet att patienter skall erbjudas bästa möjliga tillgänglighet till högsta medicinska kvalitet.

DBI
Vård & Hälsa

Ortopedi, reumatologi, plastikkirurgi och flygmedicin. Arbetar privat samt på uppdrag av Region Stockholm.

Sophiahemmets Husläkarmottagning

Professionellt bemötande, vård och service av hög kvalitet. Remissförfarande av husläkar­patienter och hemsjukvård.

Massageterapeut Stockholm

Duktig och erfaren massageterapeut som driver mottagning runt hörnet från Drottninggatan 114.

Ont i ryggen?
Handledsbesvär?
Vristproblem?
Muskelbristning?
Axelproblem?
Smärta i nacken?

Aktuellt från Hela Kroppen